نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی‌بیوتیک بررسی سطوح مختلف پودر آویشن(Thymus vulgaris) و ویرجینامایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 28-37]

ا

  • اپیتلیوم مطالعه آناتومی و باقت شناسی ریه ها در بلدرچین ژاپنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-8]
  • ارتفاع آلبومین تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
  • اسپرم تولیدی روزانه اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
  • استحکام پوسته تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
  • اسیدهای آلی تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
  • اسیدیته تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 38-47]
  • افزایش وزن اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
  • افزایش وزن اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
  • اوماج اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
  • ایمنی هومورال اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]

ب

  • باروری اثرات پودر سیر و سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین های تخم گذار در معرض گلوکوکورتیکوئیدها [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-17]
  • بازدۀ لاشه اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
  • بلدرچین ژاپنی اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]

پ

  • پاسخ ایمنی تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]
  • پروتئین خام تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 38-47]
  • پروتئین گوشت تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 18-27]

ت

  • تردی گوشت تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 18-27]
  • ترکیب شبه اوآسیس اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
  • تستوسترون اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
  • تغذیه پس از تفریخ اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
  • تنش اثرات پودر سیر و سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین های تخم گذار در معرض گلوکوکورتیکوئیدها [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-17]
  • تولید تخم بررسی عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری و بلدرچین‌های تخمگذارِ ژاپنی در پاسخ به جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین و سیاه دانه(.Nigella sativa L) [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 69-80]
  • تولید تخم مرغ تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]

چ

  • چربی حفرة بطنی اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
  • چربی حفرۀ شکمی بررسی سطوح مختلف پودر آویشن(Thymus vulgaris) و ویرجینامایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 28-37]
  • چربی خام تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 38-47]
  • چسبندگی تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]

خ

  • خوراک مصرفی برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]

د

  • دگزامتازون اثرات پودر سیر و سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین های تخم گذار در معرض گلوکوکورتیکوئیدها [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-17]

ر

  • رشد برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
  • رطوبت تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 38-47]
  • رنگ زرده تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
  • رنگ گوشت تاثیر عصاره آویشن بر میزان مواد مغذی و رنگ گوشت جوجه های گوشتی دریافت کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 38-47]
  • روابیو آنزیم تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]

س

  • سختی تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]

ص

  • صمغیت تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]

ض

  • ضخامت پوسته تأثیر پودر ریزوم زردچوبه بر خصوصیات کمی و کیفی تخم مرغ های بومی استان آذربایجان غربی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 44-52]
  • ضریب تبدیل خوراک بررسی سطوح مختلف پودر آویشن(Thymus vulgaris) و ویرجینامایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 28-37]
  • ضریب تبدیل خوراک بررسی عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری و بلدرچین‌های تخمگذارِ ژاپنی در پاسخ به جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین و سیاه دانه(.Nigella sativa L) [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 69-80]
  • ضریب تبدیل خوراک اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]
  • ضریب تبدیل خوراک تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 9-20]
  • ضریب تبدیل خوراک برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]

ط

  • طول ریه مطالعه آناتومی و باقت شناسی ریه ها در بلدرچین ژاپنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-8]

ع

  • عضلات سینه اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
  • عملکرد برآورد گوارش پذیری ظاهری پروتئین گندم های سرداری و آذر 2 با آنزیم و بدون آنزیم در جوجه های گوشتی پرورش یافته در قفس [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 53-62]
  • عملکرد تأثیر افزودن اسیدی فایر(گلوباسید) و آنزیم بر بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با جیره های بر پایۀ گندم [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 74-86]

ک

  • کلسترول بررسی سطوح مختلف پودر آویشن(Thymus vulgaris) و ویرجینامایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 28-37]
  • کیسۀ زرده اثر تغذیۀ اولیه با جیره بر پایۀ ذرت سویا در مقابل جیره های نیمه جامد بر توسعۀ دستگاه گوارش، عملکرد و اجزای لاشه در جوجه های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 32-43]
  • کیفیت گوشت تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 18-27]
  • کیفیت گوشت اثر سطوح مختلف پودر دارچین و آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول بر عملکرد، وزن اندام های داخلی و ویژگی های لاشۀ جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 1-8]

م

  • مایع آمنیوتیک اثر تغذیۀ جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 63-73]
  • مصرف خوراک تاثیر سطوح مختلف عصاره علف چای (Hypericum perforatum) و آنتی بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگیهای لاشه و خصوصیات گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 18-27]
  • مصرف خوراک بررسی عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری و بلدرچین‌های تخمگذارِ ژاپنی در پاسخ به جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین و سیاه دانه(.Nigella sativa L) [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 69-80]

ن

  • نانو ذرات اکسید روی اثرات مکمل نانو ذرات اکسید روی در جیره بر برخی فراسنجه های تولید مثلی بلدرچین نر [دوره 2، شماره 1، 1394، صفحه 21-31]
  • نسبت وزن بطن راست به مجموع دو بطن اثرات عمل آوری کنجاله کانولا با مس و مکمل سازی ال آرژنین بر وزن بدن و حساسیت به آْسیت در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایاه کنجاله کانولا [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 58-67]

و

  • وزن بدن اثرات عمل آوری کنجاله کانولا با مس و مکمل سازی ال آرژنین بر وزن بدن و حساسیت به آْسیت در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایاه کنجاله کانولا [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 58-67]
  • وزن تخم اثرات پودر سیر و سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین های تخم گذار در معرض گلوکوکورتیکوئیدها [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 9-17]
  • وزن تودۀ تخم بررسی عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری و بلدرچین‌های تخمگذارِ ژاپنی در پاسخ به جیره های حاوی سطوح مختلف پروتئین و سیاه دانه(.Nigella sativa L) [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 69-80]
  • وزن ریه مطالعه آناتومی و باقت شناسی ریه ها در بلدرچین ژاپنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-8]

ه

  • هماتوکریت اثرات عمل آوری کنجاله کانولا با مس و مکمل سازی ال آرژنین بر وزن بدن و حساسیت به آْسیت در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایاه کنجاله کانولا [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 58-67]
  • هموگلوبین اثرات عمل آوری کنجاله کانولا با مس و مکمل سازی ال آرژنین بر وزن بدن و حساسیت به آْسیت در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایاه کنجاله کانولا [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 58-67]
  • هیستومورفومتری مطالعه آناتومی و باقت شناسی ریه ها در بلدرچین ژاپنی [دوره 1، شماره 1، 1393، صفحه 1-8]